Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Дружні родини на бібліотечній гостині – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце Дружні родини на бібліотечній гостині #кропивницький #kropyvnytskyi

Дружні родини на бібліотечній гостині

Міжнародний день сім`ї у кожній країні має власні традиції, але незмінним є те, що відзначати його варто у родинному колі. Гарний привід для цього – зібратися читаючими родинами у бібліотеці. Тож, День родинного затишку «Лиш з добра і любові проростає колосся життя» об`єднав у центральній міській бібліотеці ім. Володимира Панченка люблячих батьків, турботливих бабусь і дідусів, братиків і сестричок.

Бібліотекарі запропонували присутнім здійснити екскурс у минуле української родини, розповіли про значення дружної і міцної сім`ї, що особливо цінно в умовах воєнного часу, надали рекомендації щодо підтримки гармонійних стосунків у родині та запропонували ознайомитися з добіркою книг, які обов`язково сподобаються і дорослим і дітям.

Працівники бібліотеки закликали батьків відродити стару добру традицію родинних читань, адже вони зближують, створюють гарний настрій, залишають чудові спогади на все життя. Також буде чудовим рішенням спільно переглянути добрий фільм, пограти у настільну гру, виготовити вітальні даруночки одне одному тощо. А бібліотека як центр родинного дозвілля завжди поруч.

ДЖЕРЕЛО