#громадськемісце Кіровоградською ОВА проводиться робота щодо актуалізації Стратегії розвитку Кіровоградської області на наступні роки #кропивницький #kropyvnytskyi

Кіровоградською ОВА проводиться робота щодо актуалізації Стратегії розвитку Кіровоградської області на наступні роки
Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13:58
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/09/kirovogradskoju-ova-provoditsja-robota-schodo-aktualizatsii-strategii-rozvitku-kirovogradskoi-oblasti-na-nastupni-roki.htm

Кіровоградською ОВА проводиться робота щодо актуалізації Стратегії розвитку Кіровоградської області на 2021–2027 роки
З метою оцінки основних тенденцій та проблем соціально-економічного розвитку області запроваджено соціологічне опитування з визначення думки представників різних верств населення та сфер економічної діяльності та врахування її під час актуалізації Стратегії – 2027 шляхом анкетування мешканців області та представників бізнесових кіл.
Результати опитування будуть проаналізовані та обговорені під час засідань експертних і робочих груп та враховані в проєкті оновленого програмного документа.

Інші матеріали розділу Версія для друку

Сайт “Кіровоград24.com” створено журналістами та громадськими лідерами Кіровоградської області задля розвитку громадянського суспільства, утвердження свободи слова та захисту прав громадян на доступ до інформації. Члени редколегії сайту не належать до жодної політичної партії чи релігійної організації. Сайт не отримує фінансування від держави – із бюджетів жодного рівня. Редакція сайту може не поділяти думку авторів аналітичних статей та блогерів. Передрук матеріалів вітається із посиланням на сайт “Кіровоград24.com”

ДЖЕРЕЛО