Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Книжкове рандеву «Дорогоцінні автографи» – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце Книжкове рандеву «Дорогоцінні автографи» #кропивницький #kropyvnytskyi

Книжкове рандеву «Дорогоцінні автографи»

Книга з автографом автора – це ціла історія,  подарунок і пам’ять одночасно. Кожна книга має свою долю,  напис на книзі робить її унікальною.

Колекція таких книг у фонді Центральної міської бібліотеки для дітей налічує більше 200 екземплярів, проте саме автографи авторів надають їм подвійну цінність.

Сьогодні, протягом дня,  наші читачі знайомилися з цими книжковими скарбами. Більшість із них подаровані самими авторами після зустрічей з читачами та презентацій.

В просторі бібліотеки вони  були представлені на різних локаціях. В інформаційній зоні «Літературна Кіровоградщина» читачі знайомилися з письменниками нашого краю. В залі інтелектуального розвитку малечі прийшли до вподоби розмальовки за книгами Антоніни Царук та Олени Надутенко. 

З особливим трепетом брали читачі до рук книги Олени Мокренчук, які тільки вчора, на відкритті Всеукраїнського тижня  дитячого читання, були подаровані бібліотеці. Душевні підписи автора та військових ЗСУ зворушували читачів: «Любіть Україну! Ми зберегли її для вас».

ДЖЕРЕЛО