Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
На Кіровоградщині поліцейські викрили місцевого жителя, причетного до збуту наркотиків – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце На Кіровоградщині поліцейські викрили місцевого жителя, причетного до збуту наркотиків #кропивницький #kropyvnytskyi

На Кіровоградщині поліцейські викрили місцевого жителя, причетного до збуту наркотиків

21-річний мешканець обласного центрузбував наркотичні засоби та психотропні речовини через канал в одному з месенджерів та шляхом розміщення так званих «закладок».Припинили протиправну діяльність співробітники управління боротьби з наркозлочинністю поліції області та відділення поліції № 2 (м. Кропивницький), під процесуальним керівництвом окружної прокуратури. 

Під час оперативно-профілактичного відпрацюванняу Кропивницькому районі правоохоронці викрили зловмисника. У нього вилучилиблизько 150 зіп-пакетів, обмотаних клейкою стрічкою,із вмістом наркотичної психотропної речовини – АPVP. Також встановлено, що наркозбувач встиг розмістити більше 20 «закладок» на територіїоднієї з громад.

Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. 

Санкцією статті передбачено покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Правоохоронці продовжують заходи, спрямовані на викриття та припинення наркозлочинів.

За матеріалами управління боротьби з наркозлочинністю поліції Кіровоградської області

ДЖЕРЕЛО