Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Жителька Кіровоградщини обікрала “Аврору” – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце Жителька Кіровоградщини обікрала “Аврору” #кропивницький #kropyvnytskyi

Жителька Кіровоградщини обікрала “Аврору”

В Новоукраїнці жінка викрала товарів з магазину “Аврора” на кругленьку суму.

Про це йдеться в Єдиному реєстрі судових рішень, інформує Златопіль.

Перебуваючи в приміщенні магазину, вона обрала товар, який їй був необхідний, після чого почала відскановувати їх штрихкод на терміналі.

Жінка почала в хаотичному порядку підводити до сканеру товари таким чином, що частина його не відображалася на екрані, а в подальшому також здійснила відміну інших позицій в чеку.

Таким чином вона не розрахувалась за туш, килим для дому, гель для душу-шампунь, антиперспірант, білизну Калаушанка, навушники бездротові, капці, аерозольний дезодорант та туалетну воду. Товар вона помістила до пакету та разом із викраденим майном залишила приміщення магазину.

Своїми діями вона спричинила магазину шкоду на загальну суму 1384,73 грн.

Суд постановив визнати жінку винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст.185ККУкраїни та призначити їй покарання у виді позбавлення волі на строк 5 років.

В силу ст. 75 КК України, суд вирішив звільнити підсудну від відбуття покарання, встановивши іспитовий строк тривалістю 1 рік.

Та зобов`язав її періодично з`являтися для реєстрації і повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи. Також з неї стягнули витрати на залучення експертів, в сумі 3786 гривень 40 копійок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителя Кропивницького за бензопилу “Dnipo-M” сяде до в’язниці

Жителька Кіровоградщини обікрала “Аврору”

Оцінити цей запис

ДЖЕРЕЛО