Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
У Кіровоградській області за добу рятувальники ліквідували шість пожеж різного характеру – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце У Кіровоградській області за добу рятувальники ліквідували шість пожеж різного характеру #кропивницький #kropyvnytskyi

У Кіровоградській області за добу рятувальники ліквідували шість пожеж різного характеру

Впродовж доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 6 разів залучались на гасіння пожеж різного характеру, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

Так, 14 травня о 12:34 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу по провул. 2-й Лелеківський м. Кропивницький. Там виникло загорання 17 м2 покрівлі, перекриття та домашніх речей в одноповерховому приватному житловому будинку, яке о 13:52 було ліквідовано особовим складом 1-го Державного пожежно-рятувального загону.

Того ж дня о 19:45 стало відомо про пожежу по  провул. Садовому  с. Бережинка Первозванівської СТГ Кропивницького району. На час прибуття рятувальників горіло 5 м2 покрівлі та 2 м3 дров у господарчій будівлі на території приватного домоволодіння. Кропивницькі рятувальники загасили займання о 20:18.

Вже 15 травня о 01:02 виклик надійшов з обласного центру, де на  просп. Винниченка виникла пожежа 35 м2 покрівлі та перекриття кафе. Силами кропивницьких підрозділів ДСНС пожежу було ліквідовано о 03:31.

Крім того, тричі рятувальники Кіровоградського гарнізону залучались на гасіння пожеж сміття. В обласному центрі  було ліквідовано займання 1 м2 сміття у контейнері для збору побутових відходів на вул.  Гагаріна та 5 м2 сміття й гілля на відкритій території проспекту Університетський. Ще загасили пожежу 30 м2 сміття на відкритій території  за межами м. Долинської Кропивницького району.

               

ДЖЕРЕЛО