Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Війна торкнулася душі – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце Війна торкнулася душі #кропивницький #kropyvnytskyi

Війна торкнулася душі

З метою вшанування пам’яті мільйонних жертв нацизму, перемоги у Другій світовій війні, перемоги, яка далася ціною мільйонів життів українців, в  бібліотеці-філії для дітей №12 МЦБС міста Кропивницького відбувся  екскурс у минуле «Війна торкнулася душі».  

Цей захід нікого з присутніх не залишив байдужим, хоча розповідати  дітям про численні жертви, трагедії тих років дуже  важко, особливо в час, коли сьогодні Україна знов перебуває у стані війни. Воїни-переможці проявили чудеса  стійкості, мужності, билися за кожний клаптик рідної землі до останньої краплі крові, вистояли і перемогли. 

Для  читачів бібліотеки була оформлена книго-фото викладка «І пам’ять про війну нам книга оживляє …»,  яка знайомить відвідувачів з історичними фактами та матеріалами про Другу світову війну, а також літературою подвигу Перемоги, щоб не дати   померкнути жодній героїчній сторінці історії перемоги над фашизмом.

  

Пам’ятаємо. Перемагаємо! 

ДЖЕРЕЛО