Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Кропивницький виш два роки платить зарплату професору, який живе за кордоном – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце Кропивницький виш два роки платить зарплату професору, який живе за кордоном #кропивницький #kropyvnytskyi

Кропивницький виш два роки платить зарплату професору, який живе за кордоном

Правоохоронці повідомили про підозру декану факультету кропивницької Льотної академії за фактом розтрати чужого майна шляхом зловживання службовим становищем (ч. 4 ст. 191 КК України).

.responsive1 { width: 300px; height: 250px; }
@media(min-width: 500px) { .responsive1 { width: 468px; height: 60px; } }
@media(min-width: 800px) { .responsive1 { width: 728px; height: 90px; } }


Про це повідомляє пресслужба Кіровоградської обласної прокуратури.

Згідно з матеріалами кримінального провадження, з червня 2022 року по лютий 2024 року декан вишу залучив лаборанта для внесення неправдивих відомостей до офіційних документів – табелів обліку робочого часу.

“Як наслідок, професору кафедри Льотної академії нараховували заробітну плату, хоча фактично на робочому місці він не з’являвся, посадові обов’язки не виконував, оскільки в травні 2022 року виїхав за кордон. За майже два роки на банківську картку «працівника» незаконно перерахували понад 370 тис гривень заробітної плати”, – йдеться в повідомлення.

Досудове розслідування проводило Кропивницьке РУП в області, оперативний супровід – УСР.

Підписуйтесь на нас у Facebook, Telegram, Youtube, Instagram. Сподобалася стаття? Пошир її на своїй сторінці:

ДЖЕРЕЛО