Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Квіткова майстерня з’явиться в Кропивницькому завдяки програмі “єРобота”. ФОТО – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце Квіткова майстерня з’явиться в Кропивницькому завдяки програмі “єРобота”. ФОТО #кропивницький #kropyvnytskyi

Квіткова майстерня з’явиться в Кропивницькому завдяки програмі “єРобота”

Після шести років досвіду в галузі флористики та декору Дар’я Малиш наважується взяти участь у програмі “Власна справа”, щоб відкрити квіткову майстерню. Вона вірить, що її дітище стане тим місцем, куди повертатимуться клієнти, шукаючи незабутні враження та ідеї для важливих родинних подій.

.responsive1 { width: 300px; height: 250px; }
@media(min-width: 500px) { .responsive1 { width: 468px; height: 60px; } }
@media(min-width: 800px) { .responsive1 { width: 728px; height: 90px; } }


Як “Без купюр” розповіли в Кіровоградському обласному центрі зайнятості, аби стати професіоналкою своєї справи та кваліфікованою працівницею, Дар’я пройшла чимало навчальних курсів із весільної та комерційної флористики й декору. Маючи вже достатньо досвіду за плечима грантерка вирішує, що прийшов час відкривати бізнес та масштабувати власну справу.

Дар’я натрапляє на оголошення про програму підтримки підприємців “Власна справа” й розуміє, що це чудова нагода для реалізації бізнес-ідеї.

Грантерка вивчила необхідну інформацію про умови участі, подала заявку на порталі Дія. У своєму бізнес-плані Дар’я також визначила, як саме планує використовувати грантові кошти для розвитку бізнесу. Далі пройшла черговий етап – співбесіду з членами комісії Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Після успішного проходження всіх етапів відбору заявку Дар’ї затвердили. Дівчина отримала грант. Тепер вона готується до запуску своєї квіткової майстерні.

“Я хочу створити простір, де кожна людина, незалежно від віку чи статусу, зможе знайти красу та індивідуальний підхід у виборі флористичних композицій та декору. Це буде місце, де мрії стають реальністю, а весільні дні – незабутніми”, – зазначає грантерка.

На грантові кошти дівчина планує закупити необхідне обладнання та товари, а також покрити витрати на оренду приміщення та рекламу.

Вся інформація про гранти тут. Отримати консультацію щодо умов можна за телефоном +38 (093) 478 70 81 або пишіть у Telegram.

Підписуйтесь на нас у Facebook, Telegram, Youtube, Instagram. Сподобалася стаття? Пошир її на своїй сторінці:

ДЖЕРЕЛО