Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
На Кіровоградщині судитимуть підрядника, підозрюваного в привласненні понад пів мільйона під час ремонту укриття – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце На Кіровоградщині судитимуть підрядника, підозрюваного в привласненні понад пів мільйона під час ремонту укриття #кропивницький #kropyvnytskyi

На Кіровоградщині судитимуть підрядника, підозрюваного в привласненні понад пів мільйона під час ремонту укриття

Судитимуть директора приватного підприємства, яке ремонтувало укриття в ліцеї в Гайвороні. Керівника підозрюють в привласненні понад 640 тисяч гривень з державного бюджету.

.responsive1 { width: 300px; height: 250px; }
@media(min-width: 500px) { .responsive1 { width: 468px; height: 60px; } }
@media(min-width: 800px) { .responsive1 { width: 728px; height: 90px; } }


Про це сьогодні, 14 травня, повідомила пресслужба Кіровоградської обласної прокуратури.

За даними прокуратури, підрядник заволодів бюджетними коштами під час поточного ремонту підвального приміщення Гайворонського ліцею № 1, що використовується як укриття для 533 учнів та 46 педагогів.

“Обвинувачений, завищив обсяги виконаних робіт та використаних будівельних матеріалів, чим збільшив суму начебто витрачених бюджетних коштів на ремонт на загальну суму більше 600 тис гривень”, – йдеться в повідомленні.

Керівники обласної прокуратури пред’явив обвинуваченому позов про стягнення з підприємства на користь Гайворонської міської ради завданих ними збитків.

Обвинувальний акт щодо обвинуваченого за фактом привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем та службового підроблення (частина 4 статті 191, частина 1 статті 366 КК України) скерували до суду.

Як раніше повідомляв “Без купюр“, обласна прокуратура повідомила про підозру керівнику підприємства на початку березня. Тоді також правоохоронці зауважували, що в рамках розслідування нададуть правову оцінку й діям посадових осіб, які допустили розтрату бюджетних коштів.

Підписуйтесь на нас у Facebook, Telegram, Youtube, Instagram. Сподобалася стаття? Пошир її на своїй сторінці:

ДЖЕРЕЛО