#громадськемісце Повнорозмірні Bluetooth навушники: які варто купити в 2024 році #кропивницький #kropyvnytskyi

Повнорозмірні Bluetooth навушники: які варто купити в 2024 році
Повнорозмірні Bluetooth навушники: які варто купити в 2024 році 

Бездротові внутрішньоканальні навушники вкладки сьогодні, ймовірно, є одним із найпопулярніших носимих гаджетів. Але є категорія користувачів, яким вони не дуже подобаються. На це є багато причин: можливість вислизання, а постійне відчуття стороннього тіла у вушному каналі викликає дискомфорт. Саме тому повнорозмірні бездротові навушники мають попит як серед геймерів, так і серед любителів музики, які хочуть слухати її вдома чи на вулиці.

Повнорозмірні навушники Apple: причини купити AirPods Pro Max

Як відомо, AirPods є найпопулярнішими бездротовими навушниками. Вони вражають якістю звуку та своїм функціоналом. Але Apple випустила і повнорозмірні навушники AirPods Pro Max, купити які в Україні можна в інтернет-магазині офіційного дилера. Чому саме ці повнорозмірні блютуз навушники заслуговують на вашу увагу:

  • Драйвер, спеціально розроблений Apple для AirPods Max, здатен відтворювати звук найвищої чіткості;
  • Кожна деталь навушників Apple AirPods Pro Max від оголів’я до амбушурів створена для максимального комфорту слухача;
  • AirPods Max підтримують дві найбільш відомі інтелектуальні функції – активне шумозаглушення для блокування сторонніх шумів, та режим прозорості для вашої безпеки, коли використовуєте навушники на вулиці чи за кермом;
  • Надзвичайно прості налаштування за допомогою коліщатка Digital Crown та кнопок. Навушники самостійно вмикаються, коли надягаєте їх, і миттєво переключаються між різними пристроями;
  • Тривала робота від акумуляторів. А в чохлі Smart Case AirPods Pro Max відразу переходять в режим заощадження енергії, не вимикаючись при цьому.

Користувачі, які встигли купити AirPods Pro Max, стверджують, що ніякі інші навушники не в змозі відтворювати об’ємний звук такої якості. Купити їх варто як меломанам, так і геймерам. Ви також можете отримати справжній стереоефект, переглядаючи фільми по Смарт ТВ у цих навушниках.

Повнорозмірні Bluetooth навушники: які варто купити в 2024 році

Повнорозмірні навушники TWS інших виробників

Apple AirPods Max яскраво виділяються на фоні конкурентів своїми неймовірними можливостями та функціоналом. Але в них є й недоліки. По-перше, вони є компонентом досить закритої екосистеми пристроїв Apple. По-друге, ціна Apple AirPods Pro Max доступна не всім. На щастя, на ринку є повно альтернатив з непоганими показниками.

Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless

Вони коштують майже на десять тисяч гривень дешевше, але характеристики справді відмінні:

  • також є функції шумопоглинання та прозорості;
  • широкі можливості персоналізації через додаток з еквалайзером;
  • виключну динаміку та чистоту гарантують 42-мм випромінювачі;
  • рекордна автономність до 60 годин на одному заряді, плюс швидка зарядка;
  • комфортна та напрочуд легка конструкція.

JBL Tour ONE M2

Ці стильні навушники підтримують смарт-функції Active Noise Cancelling та Smart Ambient. Чотири вбудовані мікрофони дозволяють краще передавати голос під час спілкування, а також отримувати доступ до голосового управління. TalkThru – розумна функція відразу припиняє музику, коли власник починає з кимось розмовляти. Навушники легко зв’язуються з Андроїд девайсами та ноутбуками. Також є функції глибоких персональних налаштувань.

Sony WH-CH720N

Вартість цих повнорозмірних бездротових навушників складає 4699 гривень. Але вони можуть похизуватися наступним функціоналом:

  • Dual Noise Sensor – аналог функції адаптивного пригнічення сторонніх шумів;
  • Ambient Sound – режим прозорості;
  • Adaptive Sound Control – звук адаптується під ваші дії та положення голови;
  • До 35 годин без підзарядки;
  • Фірмові алгоритми покращення звуку та якості навіть зжатих файлів.

Отже, якщо ви вибираєте повнорозмірні бездротові навушники, AirPods Pro Max та інші моделі стануть гарним вибором для поціновувачів яскравого звучання.

ДЖЕРЕЛО