Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Військовий із Кропивницького отримав “Золотий Хрест” від Головнокомандувача ЗСУ. ФОТО – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце Військовий із Кропивницького отримав “Золотий Хрест” від Головнокомандувача ЗСУ. ФОТО #кропивницький #kropyvnytskyi

Військовий із Кропивницького отримав “Золотий Хрест” від Головнокомандувача ЗСУ

Головнокомандувач ЗСУ нагородив солдата Олександра Киркиша почесним нагрудним знаком “Золотий Хрест” за проявлену мужність і успішне виконання завдань під час бою на Бахмутському напрямку.

Фото  із фейсбук-сторінки Кіровоградського ТЦК та СП

.responsive1 { width: 300px; height: 250px; }
@media(min-width: 500px) { .responsive1 { width: 468px; height: 60px; } }
@media(min-width: 800px) { .responsive1 { width: 728px; height: 90px; } }


Про це повідомляє Кіровоградський обласний ТЦК та СП.

Кропивничанин Олександр Киркиш на війні з вересня 2023 року. Військовий – стрілець-оператор штурмового взводу зі складу окремого штурмового батальйону 115-ї механізованої бригади.

Найважчі випробування Олександру в березня-квітня 2024 року на Бахмутському напрямку. Там, на околицях міста Часів Яр, військовий зі своїм підрозділом стримував безперервний штурм сил російських військ та брав участь в активних контрштурмових діях, незважаючи на небезпеку для життя та щільні обстріли артилерії.

Солдат Киркиш отримав поранення під час евакуації поранених побратимів із поля бою. Але не залишив позицію та продовжував прикривати товаришів по службі.

За інформацією Кіровоградського обласного ТЦК та СП, Олександр знищив з особистої стрілецької зброї дев’ятьох російських військових. Воїн евакуювався лише після виконання бойового завдання.

Довідково: Нагрудним знаком “Золотий хрест” нагороджують осіб рядового й сержантського (старшинського) складу Збройних Сил України за проявлену мужність і успішне виконання завдань під час бою.

Підписуйтесь на нас у Facebook, Telegram, Youtube, Instagram. Сподобалася стаття? Пошир її на своїй сторінці:

ДЖЕРЕЛО