Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Для кропивничан органiзували зустрiч з редакторкою легендарного журналу – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце Для кропивничан органiзували зустрiч з редакторкою легендарного журналу #кропивницький #kropyvnytskyi

Для кропивничан органiзували зустрiч з редакторкою легендарного журналу

У Кропивницькому вiдбудеться зустрiч iз головною редакторкою легендарного українського журналу “Жiнка”, киянкою Тамарою Маркеловою.

Про це повідомляють організатори – Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Є. Маланюка, інформує Златопіль.

“Запрошуємо дiзнатися про перший український журнал для жiнок зi столiтньою iсторiєю, як його видавцi спiвпрацюють з вiдомими українськими зiрками, як пишуться i за яким принципом вiдбираються iсторiї для публiкацiй, в чому власне секрет успiху вiдомого журналу та як стати його спiвавтором або постiйним дописувачем”.

Усiх бажаючих просять зареєструватися за Google-формою: https://forms.gle/tf1h1KZVoAW9cf638

Захiд вiдбудеться 15 травня о 15:00 у Кiровоградськiй обласнiй бiбiлотецi для юнацтва iм. Є. Маланюка та проводиться спiльно з Центральноукраїнським обласним краєзнавчим музеєм.

Модератор: Олександр Косенко – старший науковий спiвробiтник Центральноукраїнського обласного краєзнавчого музею.

Телефон для довiдок: 0668884760 – Тетяна.

ДОВIДКОВО: Тамара Маркелова (м. Київ), головний редактор журналу «Жiнка». Спiвзасновник, видавець та головний редактор (2013-2020) Всеукраїнського суспiльно-полiтичного часопису «Оксамит» http://oksamyt.org

Членкиня Нацiональної спiлки журналiстiв України, дипломантка конкурсу «Українцi в Польщi: iсторiя порятунку», оголошеного Iнститутом лiтератури (Польща) з оповiданням «Утрачена весна». Громадський дiяч, iнiцiатор, органiзатор та куратор численних культурно-мистецьких заходiв.

Для кропивничан органiзували зустрiч з редакторкою легендарного журналу

Оцінити цей запис

ДЖЕРЕЛО