Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Поради мудрого кота Інжира – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце Поради мудрого кота Інжира #кропивницький #kropyvnytskyi

Поради мудрого кота Інжира

«Кіт Інжир поганого не порадить!» під такою назвою пройшов превентивний кейс, який сьогодні провели бібліотекарі філії №10 для учнів КЗ «Завадівська гімназія», в рамках Тижня безпеки дорожнього руху. 

Під час заходу діти пригадали правила поведінки пішоходів і водіїв в темну пору доби на дорозі. Познайомилися з особливостями  дорожнього руху для велосипедистів та з вимогами до велосипедистів. Говорили також про правила безпеки на залізничному транспорті. Виготовляючи світлоповертальні елементи своїми руками, учасники заходу із задоволенням ознайомилися з різноманітними варіантами форм флікерів, які є ефективним засобом підвищення безпеки руху.  Саме їхнє використання пішоходами або велосипедистами дозволяє водію помітити рухомий об’єкт на дорозі та вчасно зреагувати. 

Зустріч була  пізнавальною, цікавою. Учасники заходу  прийшли до висновку, що безпека – головний принцип, якого обов’язково варто дотримуватися у дорожньому русі. У темний час доби та в умовах недостатньої видимості використовуйте світлоповертальні елементи! Це важливо не лише для водіїв автотранспортних засобів, але і для пішоходів.

Первентивний кейс проведено бібліотекою-філією №10 в межах проєкту “Громадський хаб “Амбасадори безпеки”, що впроваджується ГО “Агенція сталого розвитку “Хмарочос” за підтримки Проєкту стабілізації поліцейської діяльності (PSP) коштом уряду Канади через Міністерство закордонних справ Канади.

ДЖЕРЕЛО