Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Ярмарком професій відзначили День Європи в Кропивницькому – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце Ярмарком професій відзначили День Європи в Кропивницькому #кропивницький #kropyvnytskyi

Ярмарком професій відзначили День Європи в Кропивницькому

Вже традиційно заходи, присвячені Дню Європи «Кіровоградщина європейська», включають в себе серію публічних заходів під назвою «Дні кар’єри ЄС».

Цьогоріч ярмарок професій  «Profi fair» приймає Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка на базі якого діє інформаційний центр ЄС Кіровоградської області.

У заході взяла участь заступниця начальника Кіровоградської ОВА Катерина Колтунова. 

«Для українців це особливий день, адже відзначають його як символ спільних цінностей, спільної історії всіх націй Європейського континенту. Україна — це держава, яка є співтворцем європейської цивілізації».

На площі були розгорнуті локації представників євроклубів Кіровоградшини, закладів загальної, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти. Там вони мали мали змогу поділитись своїми думками та досвідом щодо впровадження стандартів і практик ЄС в Україні та взяти участь в програмах чи освітніх можливостях.

https://t.me/kirovohradskaODA/19551

      

ДЖЕРЕЛО